Košarica

0,00 €

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 EUR.

 

Košarica je prazna.

 
 

Iskanje po izdelkih

 
 
 

Kontakt

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati pravi navihan izdelek za vaš dom.

041 613 673

info@biromobil.si

Naslov (osebni prevzem):
Medenska 79, 1000 Ljubljana

 
 
 

Pri nas so doma ...

KOZIOL, Nemčija

Spremenite svoj svet na bolje in bodite srečnejši!

Nemško družinsko podjetje Koziol že od leta 1927 snuje in izdeluje kakovostne izdelke za življenje in bivanje, ki jih odlikuje predvsem vesel in premišljen dizajn, ki ga ni moč zamenjati z nobenim drugim. To že 90 let počnejo s posebno odgovornostjo do narave in okolja, v sodelovanju z zaposlenimi, partnerji in kupci ter ob upoštevanju najvišjih standardov kakovosti.

Koziol oblikuje izdelke za lepši svet. Pustite domišljiji prosto pot in bodite preprosto srečni. Vsak si lahko privošči nekaj veselja in sreče s Koziolovimi izdelki, lepo pa jih je tudi podariti. In svet lahko tako postane malce boljši in barvitejši.

Edinstveno oblikovani izdelki, za katere so prejeli več kot 50 različnih oblikovalskih nagrad, nastajajo v sodelovanju s hišno oblikovalsko ekipo in uglednimi oblikovalci in oblikovalskimi šolami z vsega sveta. 

V podjetju za izdelavo izdelkov predelujejo izključno termoplastične umetne snovi, ki jih je možno 100% reciklirati, in ne uporabljajo nobenih mehčal. Izdelki ne vsebujejo melamina in bisfenola A (BPA). Podjetje uporablja izključno neškodljive barvne pigmente in sledi strogemu nemškemu sistemu ravnanja z odpadno embalažo, ki se skrbno zbira in ponovno uporabi. Vsi odpadki, ki nastanejo pri proizvodnji, se reciklirajo.

Koziol je že več kot desetletje nosilec standarda DIN ISO 9001. 

  

RADIUS DESIGN, Nemčija

Izdelki nemškega podjetja izboljšujejo kakovost bivanja, odkrivajo, kaj še manjka našemu domu, da bi bil kot iz naših sanj. Michael Rösing je začel razvijati izdelke pred več kot 20 leti, predvsem iz lastnega nezadovoljstva, ker na tržišču ni našel izdelkov, ki bi mu ustrezali.

Nemško podjetje se lahko danes pohvali s številnimi oblikovalskimi nagradami, visoko kakovostjo izdelkov in inteligentnim dizajnom.

SANNI SHOO, Švica

Pri Sanni Shoo razvijajo izdelke, ki vključujejo obutev v moderni način življenja. Zakaj bi čevlje skrivali po omarah? Njihovi izdelki so barviti in iz okolju prijaznih materialov. 

Začelo se je, ko je Sanni prišla s teka domov, ni pa vedela, kam bi odložila blatne superge in pri tem ne umazala lesenih tal. Res je sicer, da na trgu že obstajajo podobni izdelki, vendar so okorni, trdi in lomljivi - in vsekakor ne tako barviti kot izdelki Sanni Shoo. 


CAROLINE GARDNER, Velika Britanija

Začelo se je leta 1993, ko je Caroline na prošnjo sosede izdelala voščilnice za neko japonsko galerijo. Danes je Caroline Gardner znana kot ena od britanskih vodilnih oblikovalk pisarniškega materiala in daril. Osrednje vodilo podjetja sta kakovost in cenovna sprejemljivost, oblikovanje pa barvito in veselo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.